Daihatsu Pick-Up propulsat de o turbină

Modelul din poză este un pick-up japonez pus în mişcare la nevoie de o turbină marca Rolls Royce şi poate fi al tău pentru 10.000 de dolari.

Deşi pare greu de crezut, modelul din poze este atestat să circule pe şoselele publice, însă doar atâta timp cât nu îşi foloseşte turbina montată în benă. Asta pentru că partea tehnică a rămas neschimbată, cu excepţia ranforsărilor suplimentare menite a suporta noile forţe din spatele maşinii.

Iar cine este interesat pentru un mic show pe Magheru, maşina este de vânzare pe eBay. Preţ de pornire 10.000 de dolari.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.