Daimler a deschis o fabrică Mercedes-Benz în Rusia

Vorbind la ceremonia inaugurală, Vladimir Putin a declarat că uzina va produce 25.000 de maşini pe an.

Daimler a deschis o fabrică Mercedes-Benz în Rusia Daimler a deschis o fabrică Mercedes-Benz în Rusia

Daimler a deschis oficial o fabrică de asamblare Mercedes-Benz în Rusia. La ceremonie a participat preşedintele Vladimir Putin, evenimentul marcând una din puţinele investiţii străine din industria auto din Rusia. Fabrica se află în oraşul Esipovo, la 40 km nord-vest de Moscova.

Vorbind la ceremonia inaugurală, Putin a declarat că uzina va produce 25.000 de maşini pe an şi că investiţia ar fi totalizat 19 miliarde de ruble (258 milioane de euro).

Putin a mai spus că fabrica, construită după ce Daimler a semnat un acord cu autorităţile ruse la începutul anului 2017, va angaja aproape 1.000 de persoane.

Mercedes va construi la această uzină modelul E-Class destinat piaţei locale. Ulterior aici se vor costrui şi SUV-uri ale brand-ului Mercedes-Benz. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.