Daimler aduce TIR-uri autonome în Europa. Adio şoferi de TIR...?

După ce au testat terenul, în mod autonom, în SUA, autotrenurile autonome ajung şi în Europa, pregătite pentru teste pe Autobahn. Să avem încredere în ele?

Daimler aduce TIR-uri autonome în Europa. Adio şoferi de TIR...? Daimler aduce TIR-uri autonome în Europa. Adio şoferi de TIR...?

Îţi mai aminteşti de Freightliner Inspiration, produsul celor de la Daimler care şi-a demonstrat capacităţile autonome pe tărâm american? Veşti bune! Acum vin în Europa.

Daimler a anunţat, prin intermediul lui Wolfgang Bernhard - membru al consiliului executiv - că este „convins că vom obţine aprobare pentru teste în Germania în câteva săptămâni”. „Apoi vom începe imediat” testele, cel mai probabil landul Baden-Württemberg, acolo unde Daimler îşi are sediul central.

Suntem curioşi ce părere au şoferii despre ideea de a conduce alături de mamuţi de zeci de tone autonomi. Ai avea încredere în tehnologia autonomă sau ai prefera să ştii că există un om în spatele volanului?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.