Daimler, aproape de vânzarea a jumătate din divizia Smart către Geely din China

Anul trecut, Geely a acumulat o participaţie de aproape 10% în cadrul Daimler, devenind cel mai mare acţionar al constructorului auto german.

Daimler, aproape de vânzarea a jumătate din divizia Smart către Geely din China Daimler, aproape de vânzarea a jumătate din divizia Smart către Geely din China

Daimler se apropie de vânzarea unei participaţii de 50% din cadrul brandului său de automobile mici Smart către Geely Automotive Holdings, potrivit unor surse citate de Financial Times. Vânzarea participaţiei va fi confirmată înainte de salonul auto din Shanghai din aprilie. Daimler şi Geely au refuzat să comenteze pentru Reuters. Anul trecut, Geely a acumulat o participaţie de aproape 10% în cadrul Daimler, devenind cel mai mare acţionar al constructorului auto german. 

Sursă: Ziarul Financiar

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.