Daimler Chrysler şi BMW atacă în instanţă

Constructorii auto DaimlerChrysler şi BMW ameninţă că vor lua măsuri legale împotriva producătorului chinez Shuanghuan, întrucât susţin că noile modele produse de acesta sunt copii ale propriilor concepte, relatează Financial Times.

Daimler Chrysler şi BMW atacă în instanţă Daimler Chrysler şi BMW atacă în instanţă

DaimlerChrysler a anunţat că ia în considerare luarea unor măsuri legale împotriva constructorului Shuanghuan în cazul în care noul model Noble va fi expus la salonul de la Frankfurt. Un purtător de cuvânt al DaimlerChrysler a afirmat că Noble este o copie a conceptului de miniautomobil Smart Fortwo.

BMW a arătat că va lua probabil măsuri legale împotriva unui importator al automobilului CEO, produs tot de Shuanghuan, despre care susţine că este asemănător unei versiuni sport a modelului X5, care nu a mai fost produsă din 2006.

Compania germană a reuşit, anul trecut, să oprească lansarea pe piaţă a unui model asemănător cu Smart, produs de un alt constructor chinez.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.