Daimler începe producţia unei noi cutii de viteze în România

Daimler ridică miza pe România şi începe să producă la Sebeş o nouă cutie de viteze pentru automobilele Mercedes-Benz

Daimler începe producţia unei noi cutii de viteze în România Daimler începe producţia unei noi cutii de viteze în România

Grupul german Daimler, al doilea cel mai mare exportator din economia românească prin intermediul companiei Star Assembly din Sebeş, ridică miza de pe România, şi începe producţia unei noi cutii de viteze, în opt trepte, destinată autoturismelor Mercedes-Benz.

Reprezentanţii Star Assembly vor marca noua etapă din producţia uzinei printr-un eveniment care va avea loc în 7 februarie, la Sebeş, scrie Ziarul Financiar.

“Ceremonia va marca inceputul unei noi etape a investitiei derulate de concernul Daimler in Romania, pentru extinderea productiei de cutii de viteze automate de ultima generatie destinate automobilelor Mercedes-Benz”, se arată în invitaţia trimisă presei.

Star Assembly este al doilea mare exportator din România după Dacia şi în top zece companii după cifra de afaceri, de 7,3 mld. lei în 2017, ultimul an pentru care există date publice disponibile.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.