Daimler şi Bosch vor testa autovehicule autonome

Producătorul auto german Daimler şi furnizorul pentru industria

Daimler şi Bosch vor testa autovehicule autonome Daimler şi Bosch vor testa autovehicule autonome

Producătorul auto german Daimler şi furnizorul pentru industria auto Robert Bosch vor începe să testeze aşa numite robotaxiuri autonome în următoarele câteva luni, au declarat senior executivi pentru săptămânalul german Automobilwoche, potrivit Reuters.

Mercedes-Benz Daimler şi Bosch au intrat în parteneriat anul trecut pentru dezvoltarea de autovehicule autonome, alianţa având drept obiectiv accelerarea producţiei de robotaxiuri. Astfel, cele două companii s-au alăturat unui număr în creştere de rivale care urmăresc acelaşi obiectiv. 

Sursă: Ziarul Financiar

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.