DaimlerChrysler investeşte 7,5 miliarde de euro

Constructorul auto DaimlerChrysler va aloca până la 7,5 miliarde de euro unui program de răscumpărare de acţiuni reprezentând aproape 10% din capital, transmite Reuters.

DaimlerChrysler investeşte 7,5 miliarde de euro DaimlerChrysler investeşte 7,5 miliarde de euro

Planul de răscumpărare de acţiuni reprezintă metoda utilizată de DaimlerChrysler, pentru a returna acţionarilor excesul de lichidităţi acumulate din vânzarea unei participaţii majoritare la divizia americană Chrysler către firma de achiziţii Cerberus Capital Management.

"Este o etapă firească pentru a aduce în prim plan volumul important de lichidităţi şi perspectivele favorabile privind câştigurile şi fluxurile de numerar la nivelul tuturor diviziilor", se spune într-un comunicat al producătorului auto.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.