Dakar în România: Central Europe Rally

Autor: Cosmin Iordache 11 mart. 2008 Știri auto

Raliul se va desfăşura în perioada 20-26 aprilie 2008 şi va porni din Budapesta, va tranzita Transilvania până la Sovata, urmând ca linia de sosire să se afle tot în Ungaria în apropierea Lacului Balaton.  Deşi nu  poate fi comparat ca Dakarul din niciun punct de vedere, numele grele şi-au confirmat prezenţa  la competiţia  desfăşurată pe tărâm româno-maghiar. Astfel vom putea vedea la lucru piloţi cu rezonanţă în lumea sporturilor cu motor.

La categoria auto nu vor lipsi Carlos  Sainz la bordul unui model Volkswagen, Stephane Petheransel şi Nani Roma concurând pe modele Mitsubishi,  Bruno Saby reprezentant al echipei BMW X-Raid, Jean-Louis Schlesser cu al său buggy şi Robby Gordon la bordul unui impresionant Hummer. În total, categoria auto va avea 70 de echipaje înscrise.

Dakar în România: Central Europe RallyNici categoria moto nu este mai slab reprezentată, 110 de concurenţi rezervându-şi biletul pentru Budapesta. De la grila de start nu putea lipsi vedeta motocross-ului Cyril Despres. În competiţia camioanelor 37 de echipe şi au anunţat prezenţa.

Evenimentul va fi transmis în peste 130 de ţări de principalele canale de profil din Europa şi întreagă lume.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide