Dan Tudose, E-acumulatori.ro: Românii vor achiziţiona cu 20% mai multe staţii de încărcare electrice în 2019

Românii vor achiziţiona cu 20% mai multe staţii de încărcare electrice în 2019, în condiţiile în care pe piaţa locală circulă în prezent 1100 de autoturisme electrice şi sunt disponibile circa 390 de staţii, estimează Dan Tudose, acţionar majoritar E-acumulatori.ro

Dan Tudose, E-acumulatori.ro: Românii vor achiziţiona cu 20% mai multe staţii de încărcare electrice în 2019 Dan Tudose, E-acumulatori.ro: Românii vor achiziţiona cu 20% mai multe staţii de încărcare electrice în 2019

Românii vor achiziţiona cu 20% mai multe staţii de încărcare electrice în 2019, în condiţiile în care pe piaţa locală circulă în prezent 1100 de autoturisme electrice şi sunt disponibile circa 390 de staţii, estimează Dan Tudose, acţionar majoritar E-acumulatori.ro, unul din cele mai vechi magazine online de produse electrice din România.

“În 2018, în Uniunea Europeană, au fost înregistrate 1.000.000 de maşini electrice, raportul fiind de 8 vehicule per punct de încărcare public (143.000 puncte de încărcare publice, conform www.eafo.eu”).

În România există 150 de spaţii (publice şi private) dotate cu una sau mai multe puncte de încărcare a maşinilor electrice.

Unul din motivele pentru care numărul maşinilor electrice care circulă pe şoselele din România este redus este numărul scăzut de staţii de încărcare şi distanţa între ele.

Citeşte mai departe pe ZF.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.