Dar de un Lamborghini Huracan de Poliţie, ce spuneţi?

Vine Poliţia, îmi ia toată... cum era cântecul? Iată că, în Italia, Poliţia poate veni şi cu un Lamborghini. Şi nu cu orice Lamborghini, ci cu cel mai nou dintre ele, formidabilul Huracan! Unul care arată ilegal de bine!

Dar de un Lamborghini Huracan de Poliţie, ce spuneţi? Dar de un Lamborghini Huracan de Poliţie, ce spuneţi?

Ce-aţi spune de o cursă nebună pe autostrăzile din Italia? Vă ţine? Dacă aveţi astfel de idei, mai gândiţi-vă: poliţia italiană a primit deja un nou exemplar de Lamborghini de intervenţie. Şi nu orice Lambo, ci chiar ultimul model, Lamborghini Huracan!

Sub caroseria din materiale ultra uşoare stă o inimă enormă: V10-le de 5,2 litri, care combină injecţia directă cu cea indirectă şi oferă un total de 610 CP/8.250 rpm, în timp ce cuplul motor ajunge la 560 Nm/6.500 rpm! 

E adevărat, Italia se pregăteşte să ridice limitele de viteză pe anumite porţiuni de autostradă din nordul ţării, dar nu vă faceţi de cap, pentru că o astfel de maşină prinde o viteză maximă de 325 km/h, iar suta o „face” în 3,2 secunde. Iar dacă vă gândiţi că o să-i daţi fum la demaraj, uitaţi şi de asta: Huracan are nevoie de mai puţin de 10 secunde pentru a atinge 200 km/h cu plecare de pe loc!

Interesant este că aceste maşini vor mai fi folosite şi pentru scopuri nobile: transportul organelor de la donatori către spitale. Oricum ar fi, dacă veţi merge pe autostrăzile italiene în următoarele săptămâni, fiţi cu ochii în patru. Nu se ştie când veţi avea ocazia să vă delectaţi cu priveliştea unui Huracan în slujba legii!

Via Blogautomobile

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.