Dark Ride – un scurtmetraj despre Lexus CT200h

Lexus încearcă să ne arate că şi hibrizii pot fi palpitanţi, într-un scurtmetraj plin de acţiune având în centru noul Lexus CT200h.

Ideea scurtmetrajelor de acţiune prinde tot mai mult în rândul constructorilor de automobile şi după Audi care ne-a introdus în acest mod noul Audi A1, Lexus ne prezintă propriul film de acţiune, Dark Ride, având ca obiect principal noul Lexus CT200h şi pe Norman Reedus, actorul din Boondock Saints II, ca figură centrală. Scenariu se concentrează în jurul idei că noul Lexus CT200h este urmărit de tipii răi pentru a pune mâna pe tehnologia avansată, în timp ce tipii buni, adică Reedus şi tu, telespectatorul, trebuie să livreze maşina întreagă. Personal, nu înţeleg dacă acest filmuleţe chiar au vreun efect în rândul potenţialilor clienţi şi dacă pot crea interes, cert este că devin deja destul de clişeistice.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.