Darth Vader disponibil în echipamentele Tom Tom

Tom Tom oferă pentru sistemele sale de navigaţie un partener de drum de nădejde. Darth Vader. Vezi cum a decurs sesiunea de înregistrări în clipul video alăturat.

Pentru doar 13 dolari, utilizatorii Tom Tom îşi pot downloada un Darth Vader care, cu ajutorul Forţei, îi va ghida pe şoferi fără greşeală până în cele mai întunecate margini ale galaxiei. Alături de Darth Vader, clienţii mai pot alege şi între vocile altor personaje interesante din Star Wars: Yoda, 3CPO şi Han Salo. De ce nu şi R2D2 sau Jaba the Hutt?

Pentru cei care doresc însă vocea lui Darth Vader, trebuie să vă anunţăm, că potrivit ultimelor informaţii pentru care şi-au dat viaţa mulţi dintre spionii noştrii, ăla negru de respira greu nu poate să se joace cu mintea voastră direct prin Tom Tom. Aşadar, folosirea lui nu vă pune viaţa în pericol.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.