Datsun lansează Go+, un monovolum cu 5+2 locuri

Autor: Dan Vache 18 sept. 2013 Știri auto

Datsun Go+, cel de-al doilea model al mărcii low-cost deţinute de Nissan, a fost dezvăluit. Bazat pe fratele său mai mic Go, noul Datsun Go+ e un monovolum cu 5+2 locuri care va fi pus în vânzare în Indonezia la începutul lui 2014 cu un preţ de pornire sub 100 de milioane de rupii indoneziene (aproximativ 6.500 de euro).

Sub capota lui Go+ stă acelaşi motor de 1,2 litri care se regăseşte şi pe modelul Go. De asemenea, cele două modele au acelaşi ampatament, în vreme ce monovolumul Go+ a fost lungit cu 210 mm pentru a oferi un plus de spaţiu pentru pasagerii celui de-al treilea rând de scaune.

În interior, Datsun Go+ nu are radio sau CD-player. În schimb, rolul acestor dotări va fi preluat de smartphone-ul clientului, care poate fi conectat prin USB sau mufă Jack AUX la sistemul audio al maşinii.

Oficialii Nissan au declarat că nu există planuri pentru lansarea mărcii Datsun în Europa, probabil pentru a evita o luptă directă cu Dacia, marca low-cost deţinută de Renault, partener în alianţa Renault-Nissan.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide