David Coulthard testează Mercedes SLS AMG E-Cell

Mercedes SLS AMG E-Cell este testat de David Coulthard. Vezi ce are de zis despre un supercar electric, un om obişnuit cu vuietul motoarelor termice din Formula 1.

Mercedes SLS AMG E-Cell este un prototip care dezvoltă 526 CP şi accelerează în 4 secunde până la 100 km/h. Adică poate fi o modalitate plăcută de petrecere a timpului pe circuit chiar şi pentru un pilot de Formula 1 precum David Coulthard. Însă singura asemănare cu o maşină de Formula 1 este că SLS E-Cell atinge turaţii foarte înalte, în jur de 12.000 rpm , dar în rest vorbim de un mod de propulsie exclusiv electric, cu patru motoare. Iată care sunt impresiile fostului pilot de F1 legate de condusul electric.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.