Hot  De 1 Martie, care e cel mai potrivit mărţişor pe patru roţi?

Ajutaţi-ne să găsim cea mai potrivită maşină pentru femei, care poate primi titulatura de ”Maşina-mărţişor a anului 2012”!

De 1 Martie, care e cel mai potrivit mărţişor pe patru roţi? De 1 Martie, care e cel mai potrivit mărţişor pe patru roţi?

Ne-am chinuit prin redacţie creierele de bărbaţi ahtiaţi după maşini şi am ajuns la concluzia că nu suntem în stare să alegem maşini potrivite pentru ele - suntem dominaţi de instinctele noastre masculine, adică putere, design agresiv şi performanţe.

Am apelat la colegele de la intrefete.ro, care au reuşit să ajungă la un consens în ce priveşte cinci maşini. Dar şi aici ne-am blocat, deoarece nici ele nu au căzut de acord care dintre cele cinci merită titulatura de "Maşina Mărţişor din 2012".

Aşa încât am apelat la voi, pe facebook, să ne ajutaţi să găsim cea mai potrivită alegere pentru "Maşina Mărţişor a anului 2012".

SPUNE ACUM PE FACEBOOK CARE E ALEGEREA TA!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.