De astăzi vrem să fim opriţi doar de poliţistul care face playback după Taylor Swift. VIDEO

Toată lumea greşeşte, chiar şi la volan. Uneori ai norocul să dai peste un poliţist înţelegător, alteori nu. Dar dacă toţi agenţii de la Poliţia Rutieră ar fi ca protagonistul videoclipului de mai jos, cu siguranţă am trăi într-o lume mai bună.

De astăzi vrem să fim opriţi doar de poliţistul care face playback după Taylor Swift. VIDEO De astăzi vrem să fim opriţi doar de poliţistul care face playback după Taylor Swift. VIDEO

Poliţiştii sunt oameni ai legii, aşa că trebuie să fie duri şi necruţători, nu? Ei bine, aşa cum am văzut deja într-un videoclip din Statele Unite ale Americii, unii agenţi nu sunt chiar fraţi de sânge cu Robocop, aşa că se mai relaxează puţin, chiar şi în timpul patrulărilor. 

Acum avem parte de o nouă filmare cu un poliţist care se crede cântăreţ. De data aceasta, avem de-a face cu un bărbat care interpretează (destul de bine) piesa „Shake it off” a interpretei Taylor Swift.

Dacă ţi se pare prea frumos ca să fie adevărat, atunci ar trebui să ştii că, în cele din urmă, departamentul de Poliţie din Dover, Delaware a recunoscut că totul a fost pus la cale intenţionat pentru a sărbători succesul de care se bucură pagina oficială de Facebook. Dar tot e amuzant.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.