De câte ori e prea mult? Şofer din Craiova prins de 5 ori fără permis

Bogdan Dane, un craiovean de 34 de ani a fost prins de poliţiştii în timp ce conducea sub influenţa alcoolului ...

De câte ori e prea mult? Şofer din Craiova prins de 5 ori fără permis

De câte ori e prea mult? Şofer din Craiova prins de 5 ori fără permis

 

 

Bogdan Dane, un craiovean de 34 de ani a fost prins de poliţişti în timp ce conducea un autoturism sub influenţa alcoolului, având permisul suspendat. Până aici nimic ieşit din comun, dacă aceasta nu ar fi a cincea oară când este prins conducând maşina pe drumurile publice, având dreptul de a conduce autoturisme suspendat, informează gds.ro.

Conform purtătorului de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie Dolj Cele, cele cinci dosare penale întocmite până acum au fost cumulate şi ”s-a pus în mişcare acţiunea penală faţă de craiovean pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism având dreptul de a conduce suspendat şi sub influenţa băuturilor alcoolice”. 

Citeşte şi Ar trebui să fie un exemplu pentru şoferi, dar l-au prins cu numere false

Citeşte şi FOTO. Psihologie inversată sau glumă? Anunţul anului: ”Vând hoit din 2004” 

Citeşte şi GALERIE FOTO. ARO-ul lui Ceauşescu (B-01-PCR) este de vânzare. Află preţul şi detaliile tehnice ale maşinii

Având în vedere că inculpatul a recidivat în ceea ce priveşte săvârşirea infracţiunilor la regimul circulaţiei rutiere, acesta a fost arestat preventiv pe o durată de 30 de zile.

Întrebat de oamenii legii care sunt motivele pentru care conducea beat şi fără permis, Bogdan Dane le-a spus oamenilor legii că este nevinovat, iar din punctul lui de vedere nu a încălcat legea. 

Citeşte şi 5 greşeli pe care le fac până şi cei mai experimentaţi şoferi

Citeşte şi Top 15 cele mai periculoase şosele din lume. GALERIE FOTO

Citeşte şi Pilotul automat reduce consumul? Dacă da, cu cât?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.