De câte ori foloseşte poliţistul ”The F-Word”?

Un poliţist a fost surprins de un cameraman amator în timp ce îi aresta pe doi puştani teribilişti după ce le-a dat amendă. Urmăriţi limbajul folosit de poliţist. Vi se pare o atitudine normală?

Ce se întâmplă dacă pleci în trombă după ce ai fost amendat de poliţie? Cu siguranţă, agentul nu va rămâne insensibil la acest gest de frondă, lucru valabil şi în cazul acestei filmări, care pare mai degrabă o scenă dintr-un film de acţiune de la Hollywood.

Mai exact, doi tineri teribilişti, după ce au fost amendaţi de un agent, au considerat că e un lucru foarte normal să îşi arate frustrarea plecând de pe loc în stil burn-out - un "flit" evident adresat poliţistului care se îndrepta spre maşina de patrulă.

Ghinionul lor a fost că s-au oprit la doar câţivA metri mai încolo, în parcare, probabil pentru a se întâlni cu prietenii. Aceştia, însă, au fost martorii unei scene inedite: poliţistul a apărut imediat în urma celor doi tineri şi i-a pregătit pentru arestare, într-un mod foarte agresiv verbal.

Vă lăsăm pe voi să număraţi de câte ori a folosit poliţistul "The F-Word" în acest scurt video.

CONSIDERAŢI CĂ POLIŢISTUL A ACŢIONAT CORECT?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.