De câte Suzuki Jimny este nevoie pentru a trage un Mercedes-AMG G63 - VIDEO

Suzuki Jimny împotriva unui Mercedes-AMG G63

De câte Suzuki Jimny este nevoie pentru a trage un Mercedes-AMG G63 - VIDEO De câte Suzuki Jimny este nevoie pentru a trage un Mercedes-AMG G63 - VIDEO

La apariţia celei mai recente generaţii Suzuki Jimny toată lumea a fost de acord că modelul este, la nivel vizual, o versiune în miniatură a lui Mercedes-Benz G Class. 

În această temă, CarWow a decis să facă un experiment.  Suzuki Jimny împotriva unui Mercedes-AMG G63.

Iniţial, provocarea începe cu un Jimny, dar evident că Mercedes câştigă cu uşurinţă. Acest lucru nu este surprinzător, modelul G63 are un motor V8 de 4 litri twinturbo cu 577 CP şi un cuplu de 850 Nm. Prin comparaţie, micul Jimny are un motor de 1.5 litri aspirat natural, cu 100 CP şi 138 Nm.

Pentru a-i da o şansă modelului Jimny, CarWow a adus un al doilea Jimny - dar chiar şi aşa nu au putut să-l înfrângă pe G63. Un al treilea Jimny a fost apoi chemat în acţiune şi, în cele din urmă, „cei mici” au reuşit să tracteze Mercedes-ul.

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.