De ce ar trebui să evităm conflictele în trafic - VIDEO

Traficul nebun din zilele noastre face ca nervii multor şoferi să fie întinşi ...

De ce ar trebui să evităm conflictele în trafic - VIDEO De ce ar trebui să evităm conflictele în trafic - VIDEO

 


Traficul nebun din zilele noastre face ca nervii multor şoferi să fie întinşi la maximum atunci când sunt la volan, iar uneori sitaţiile banale din trafic pot degenera în bătăi în toată regula. Este plin internetul de clipuri cu bătăi pe şosele, iar campionii incontenstabili în acest domeniu sunt ruşii. Dar până să vorbim de ruşi, avem şi noi cu ce ne ”mândri”. Cel mai recent incident este Bătaie cu pumnii şi picioarele în traficul din Bucureşti. VIDEO

Un spot publicitar făcut pe această temă ne arată de ce ar trebui să evităm situaţiile tensionate atunci când alt şofer ne taie calea, să zicem, sau ne jenează în vreun fel atunci când suntem la volan. 


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.