De ce ar trebui să facă Renault şi Mégane în trei uşi

Renault n-a dat niciun semn că ar vrea să vină şi cu o versiune în trei uşi a lui Mégane. Noi ne uităm la imaginile astea şi spunem „păcat...”.

De ce ar trebui să facă Renault şi Mégane în trei uşi De ce ar trebui să facă Renault şi Mégane în trei uşi

Îmi cer scuze, dar sunt oare singurul care, atunci când a văzut acest posterior, s-a gândit la pe-veci-frumoasa Alfa Romeo Brera? Apoi, există cineva pe lumea asta care să creadă că Alfa Romeo Brera este ne-frumoasă?

Da, ne place ideea unui Mégane RS ca hot-hatch cu 300 de cai-putere, însă cea a unui Mégane RS în trei uşi, cu 300 de cai-putere, este modelul la care visăm. 

Din fericire, există pe lume Theophilus Chin, care îşi pune în serviciul umanităţii calităţile de desenator şi vine cu astfel de propuneri visuale. Mai sus îl avem pe Renault Mégane ca hatchback în trei uşi.

Toate informaţiile despre Mégane IV le găseşti aici 

Înţelegem că cerinţele pieţei nu încurajează astfel de modele - vezi actualul Clio RS, vezi cum nu mai vezi Laguna Coupé - însă, Renault, te rugăm nu renunţa la ideea unui Mégane în trei uşi, fie şi dacă îl faci doar pentru versiunea RS...

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.