De ce noul Subaru WRX STI ne apasă toate butoanele. Din nou

Autor: Andrei Ştirbu 10 ian. 2014 Știri auto

Subaru se va prezenta la NAIAS peste câteva zile cu noul lor Subaru WRX STI, ca versiune de top a modelului WRX şi ca reiterare a numelui care ne duce cu gândul, automat, la dualitatea dintre niponii WRX şi Evo. Şi, spre binele întregii omeniri, au apărut poze înainte de prezentarea oficială din cadrul salonului.

Doar pentru că au aceeaşi uniformă nu înseamnă că sunt în aceeaşi echipă… [via]

În timp ce noul WRX încă ne dădea ocazia să ne întrebăm dacă ceea ce vedem e ceea ce ne trebuie, STI-ul nu lasă loc de îndoieli. Uită-te numai la spoilerul ăla imens de pe portbagaj! 

WRX STI arată atât de agresiv încât are voie să poarte numere vopsite. Poveste adevărată 

Fantele de admisie şi difuzorul spate sunt indicii că WRX STI e aici pentru show. Iar combinaţia cromatică (caroserie albastră şi jante aurii) completează imaginea care face un WRX STI să fie recunoscut în orice limbă. 

Combinaţia asta cromatică este desăvârşită atunci când adaugi ingredientul „praf”. De asemenea, tot o poveste adevărată

Semnătura caracteristică WRX STI se găseşte şi sub capotă: noul STI supraalimentează cu turbo un boxer în patru cilindri, de 2,5 litri, punând la dispoziţia ta un pic peste 300 de cai-putere şi 393 de Newtoni-metru. 

Vom reveni cât de curând cu mai multe imagini, pentru că ştim că vrei. Te-am întreba dacă preferi un Lancer în locul noului WRX STI, însă ştim şi că s-ar forma două tabere conflictuale. Însă suntem curioşi dacă noul WRX STI îţi place mai mult decât modelul generaţiei anterioare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide