De ce tipele care merg pe motocicletă nu ar trebui să poarte fuste scurte | VIDEO

Femeile care sunt invitate la o plimbare cu motocicleta ar trebui ca înainte să accepte...

De ce tipele care merg pe motocicletă nu ar trebui să poarte fuste scurte | VIDEO De ce tipele care merg pe motocicletă nu ar trebui să poarte fuste scurte | VIDEO

 


Femeile care sunt invitate la o plimbare cu motocicleta ar trebui ca înainte să accepte să verifice cu ce sunt îmbrăcate. 

Fata din acest clip a crezut că fusta mini este ţinuta perfectă, dar după ce a rămas cu fundul descoperit probabil că şi-a dat seama că s-a înşelat.

Şi pentru a face lucrurile şi mai dramatice pentru pasagera ghinionistă, jenanta experienţă a fost surprinsă de un GoPro montat în spatele motocicletei, de unde nu am mai fost decât un mic pas spre a ajunge viral pe internet, notează Dailystar.co.uk.

În scurt timp de la publicare clipul a fost distribuit de peste două milioane de ori pe Facebook.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.