De la fete de 10 şi maşini de milioane, la băiatu’ care aduce pizza

Autor: Alexandru Banu 28 iul. 2017 Știri auto
De la fete de 10 şi maşini de milioane, la băiatu’ care aduce pizza

Cornel Urcan a fost una dintre persoanele cele mai cunoscute ale Timişoarei. În anii 1990, dar şi înainte de Revoluţie, numele său a fost asociat cu cel al Hotelului Continental.

O spune chiar şi fiul său, Tinel Urcan: „Hotelul a fost copilul lui”. De fapt, la un moment dat, chiar numele complexului devenise „Continental-Cornel”. În final, tocmai această adevărată obsesie avea să-i fie fatală fostului om de afaceri, un personaj pentru care trecerea de la succes la eşec total a fost dintre cele mai abrupte care s-au văzut vreodată, scrie renasterea.ro.

Copil de bani-gata, pasionat de muzică

Urcan-senior a lucrat la Continental de când s-a înfiinţat hotelul. A fost chelner, apoi a ajuns director, pentru ca, după 1989, să preia afacerea pe cont propriu. Mai întâi a luat imobilul în chirie, apoi contractul s-a transformat într-unul de leasing.

Au fost vremuri frumoase, în care numele Urcan era unul cu foarte mare greutate în Timişoara, mai ales că se ştia că la „Conti” cam aveau uşa deschisă mai-marii vremurilor respective, de la politicieni, la poliţişti şi vedete din show – biz.

CITEŞTE AICI CUM A ÎNCEPUT PRĂBUŞIREA UNUI BĂRBAT CARE LE-A AVUT PE TOATE, FETE ŞI MAŞINI DE LUX

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide