De la Formula 1 la echitaţie

Michael Schumacher a înlocuit caii putere însetaţi de benzină şi viteze ameţitoare cu o pasiune la fel de vie: caii reali.

De la Formula 1 la echitaţie De la Formula 1 la echitaţie
E drept că nu mai are sub comandă peste 1.000 de cai putere, ci numai unul, însă fostul pilot de Formula 1 pare mulţumit de noua lui ocupaţie. De la Ferrari, maşina care l-a consacrat, Schumacher a trecut la “Quarter Horses”, o rasă specială de cai, pe care fostul pilot german îi îngrijeşte cu multă plăcere, la ferma sa din Elveţia.

Se pare că Schumi nu poate scăpa de pasiunea lui pentru cai... putere, sau nu, şi, după ce a coborât definitiv de la volanul bolidului pe patru roţi, s-a urcat pe şaua unui armăsar, probabil, la fel de nervos. În vârstă de 38 de ani, Michael Schumacher s-a retras din activitate la finalul sezonului trecut.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.