De Tomaso Panthera

Modelul original Pantera a fost produs între 1971 și 1996, bucurându-se de o carieră lungă și de succes. Iar acum cine are bani, își poate realiza un succesor.

De Tomaso Panthera De Tomaso Panthera
De Tomaso Panthera Astăzi cine dorește o Pantera trebuie să aștepte până când unul va apărea din nou pe piața second hand, dar chiar și în acest caz, prețurile se învârt în jurul sumei de 100.000 de dolari. Dar pentru cei care doresc o Pantera modernă, fiabilă și rapidă se pot adresa designerului Stefan Schulze, ce a proiectat o nouă caroserie pe care intenționează, cu ajutorul unui investitor, să o monteze pe o platformă tehnică modernă.

Și ce motor, transmisie și tren de rulare ar fi fost mai bune decât cele oferite de un Lamborghini Gallardo? Evident, prețul total va ajunge mult peste cel al unei De Tomaso Pantera autentice, însă noua Panthera nu va avea doar un "h" în plus. Va fi mai bine construită și cu performanțe superioare strămășilor săi.

Ciudat este ca, în condițiile unui trend de ecologism prezent de la mașinile de oraș până la cele de Formula 1, conceptele dedicate mașinilor sport sunt tot mai dese. Și tot la fel de ciudat, poate chiar mai ciudat, este că există clienți pentru așa ceva. Oare când vom vedea și concepte de mașini ce consumă 2 litri de combustibil la 100 de km? În momentul în care interesele financiare vor invinge pasiunea pesemne.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.