De vânzare: primul exemplar Lamborghini Reventon Roadster

Atunci când a fost lansată versiunea decapotabilă a lui Lamborghini Reventon, preţul anunţat era de 1,1 milioane de euro (fără taxe). Însă o exclusivitate mare înseamă şi creşterea preţului, nu?

De vânzare: primul exemplar Lamborghini Reventon Roadster De vânzare: primul exemplar Lamborghini Reventon Roadster

Reventon de 1,5 milioane euroPrimul exemplar al fabulosului Lamborghini Reventon Roadster a fost pus în vânzare de către un dealer de maşini de lux din Madrid, The Collection Motor Sport. Iar preţul maşinii este unul foarte exact: 1.465.517 euro.

Cu alte cuvinte, aproape 1,5 milioane de euro pentru exemplarul cu numărul unu dintr-o serie limitată la doar 15 maşini - chiar mai puţine decât cele 20 de exemplare în care a fost produsă versiunea coupe a lui Lamborghini Reventon.

Printre caracteristicile acestei maşini se numără vopseaua specială Reventon Congregation (un gri mat, cu particule metalice), multe elemente din fibră de carbon, atât în exterior, cât şi în interior sau displayuri LCD cu informaţii pentru pilotaj.

Totuşi, primul Lamborghini Reventon Roadster rămâne în umbra primului exemplar Bugatti Veyron Grand Sport, care a fost vândut la o licitaţie pentru nu mai puţin de 3,19 milioane USD (circa 2,5 milioane euro). În schimb, clientul acestui Reventon va fi sigur că are o maşină mult mai rară.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.