De zece ani, Robbie Williams se bazează pe Volkswagen Multivan

Turneul „Take The Crown Stadium Tour 2013” al lui Robbie Williams a început. Aceasta este cea de-a treia serie de concerte unde Volkswagen Multivan, descendentul legendarului VW Bus, este folosit ca shuttle. Zece Multivan Highline negre şi două Multivan Business „acompaniază” concertele din cele 14 ţări în care artistul urcă pe scenă anul acesta.

De zece ani, Robbie Williams se bazează pe Volkswagen Multivan De zece ani, Robbie Williams se bazează pe Volkswagen Multivan
Artistul britanic Robbie Williams a început un nou turneu denumit „Take The Crown Stadium Tour 2013”, în cadrul căruia va vizita 14 ţări de pe mapamond. Un asemenea turneu are nevoie de o logistică extrem de bine pusă la punct – două echipe a câte şase Multivanuri plus şoferii lor stau cu garda sus la fiecare concert.
 
„Totul este prestabilit, cu o „coregrafie” gândită până la ultima secundă: de la check-in-ul la hotel, repetiţii, show, check-out, drumul până la aeroport”, spune tour-managerul Jaeki Hildisch. „Aşa că este foarte important ca totul să se deruleze perfect, în special în ceea ce priveşte maşinile”, explică el.
 
Modelele Multivan folosite sunt echipate cu motoare TDI de peste 180 CP şi cutii de viteze automate cu ambreiaj dublu DSG. Shuttle-ul oferă confort şi flexibilitate, spaţiul interior şi scaunele fiind adaptabile în funcţie de necesităţi.
Geamurile fumurii feresc vedeta de priviri indiscrete şi aparatele de fotografiat ale jurnaliştilor.
 
Robbie Williams concertează în Germania în vara acestui an, în oraşe precum Gelsenkirchen, Hanovra, Munchen şi Stuttgart.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.