deadmau5 tachinează Ferrari cu Nyanborghini Purracan

Autor: Andrei Ştirbu 04 aug. 2015 Știri auto
deadmau5 tachinează Ferrari cu Nyanborghini Purracan

OK, în cazul în care nu ai mai văzut această temă grafică pe o maşină şi încă eşti cu gura uşor deschisă de uimire, trebuie să ţi se facă un briefing scurt: producătorul canadian de muzică deadmau5 a avut un Ferrari 458 Italia Spider. I-a aplicat desenul pe care-l vezi pe acest Huracán LP 610-4 şi l-a botezat Purrari.

În momentul în care deadmau5 a vrut să-şi vândă Purrariul, Ferrari s-a sesizat şi i-a cerut – printr-o scrisoare „amiabilă”, semnată de avocaţii brandului – să scape de emblema care nu mai reprezenta o cabalină cabrată, ci o pisică zburătoare. Ferrari şi-a vrut, practic, emblema înapoi pe maşina sa – se pare că nu le păsa de Nyan Catul de pe maşină, ci de faptul că i s-a înlăturat sigla.

deadmau5 s-a conformat, însă nu fără a le reaminti că sunt nişte înguşti la minte. Nyanborghini Purracan este argumentul său forte. Ne pare rău, Nissan, se pare că încă nu a venit timpul tău

Acum… ar trebui Lamborghini să se sesizeze şi să-i trimită o scrisoare lui deadmau5 pentru că i-a scos siglele de pe maşină…?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide