Dealeri Infiniti în Europa de Vest

După succesul din Statele Unite şi mai nou din Rusia, marca de lux de la Nissan este gata să pătrundă în Europa şi atacă segmentul de piaţă deţinut de mărcile germane de lux Mercedes, BMW şi Audi.

Dealeri Infiniti în Europa de Vest Dealeri Infiniti în Europa de Vest
Infiniti are în plan lansări în mai multe ţări vest-europene până la sfărşitul anului viitor şi îşi construieşte deja reţeaua de dealeri.

Reprezentantul Infiniti în Europa recunoaşte că la început vânzările vor fi lente, în special în Germania şi UK. Wright prognozează că fiecare dealer va vinde 500 de autoturisme pe an până în 2013.

Ţinând cont, totuşi, că cei trei distribuitori autorizaţi de Infiniti din Rusia au vândut mai mult de 7000 de maşini de anul trecut până în prezent, se aşteaptă vânzări destul de bune şi în vestul Europei.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.