Dealerii BMW din Marea Britanie sunt plătiţi cel mai bine

Conform unui studiu pulbicat de Trend Tracker, dealerii BMW din Marea Britanie sunt cel mai bine plătiţi din sectorul dealerilor de maşini: un director are în 2008 peste 100.000 euro!

Dealerii BMW din Marea Britanie sunt plătiţi cel mai bine Dealerii BMW din Marea Britanie sunt plătiţi cel mai bine

Din 16 concesiuni diferite din Marea Britanie, se pare că BMW este cel mai generos cu dealerii săi.

Astfel, un director de dealership BMW în Anglia primeşte anul acesta în jur de 114.000 euro (salariu, bonusuri), mai mult decât un director de dealership Jaguar (doar 90.000 euro) sau Vauxhall (82.000 euro).

Un post de sales manager la BMW este plătit, în medie, cu 67.000 euro pe an, iar următoarea marcă pe listă este Toyota/Lexus, cu 60.200 euro. Şi în ceea ce priveşte posturile de sales executives, BMW stă cel mai bine, cu o medie de 44.900 euro, urmat de VW/Audi cu 40.300 euro. La polul opus se află Fiat - un post de director este plătit cu numai 56.000 euro (jumătate faţă de aceeaşi poziţie la BMW).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.