Death Race - filmul verii?

De fapt, este vorba despre un remake al filmului original din 1975, pigmentat acum cu numeroase efecte speciale. Urmăriţi trailerul pentru a vă face o idee despre ce vă aşteaptă în august.

Se pare că, în lipsa unui nou film "Fast & Furious", 2008 va fi anul unei confruntări între "Transformers 2" (cu "actorul principal" Chevrolet Camaro) şi "Death Race", un remake după filmul original "Death Race 2000" de acum peste 30 de ani. Statham este deja un obişnuit al filmelor de acţiune, devenind foarte cunoscut după ce a jucat în filmul "Transporter".
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.