Dedicaţiile video din partea fanilor TopGear îţi vor stârni reacţii contradictorii [VIDEO]

Acum, că s-a pecetluit soarta TopGear, au apărut două clipuri de la fanii TopGear care îţi trezesc stări contradictorii. Ideile, în schimb, sunt geniale.

Dedicaţiile video din partea fanilor TopGear îţi vor stârni reacţii contradictorii [VIDEO] Dedicaţiile video din partea fanilor TopGear îţi vor stârni reacţii contradictorii [VIDEO]

Faptul că Jeremy Clarkson a fost demis din funcţia de prezentator al emisiunii TopGear înseamnă finalul unei ere, una pe care - spunem noi - nimic nu o va putea înlocui. Şi, cu toate că Clarkson şi-a meritat-o (la urma urmei, este un angajat care şi-a pocnit un coleg, iar această acţiune trebuie, fără îndoială, pedepsită fără a ţine cont de statutul celor doi implicaţi, nu?), nu putem să nu ne uităm cu jind la ultimii 13 ani, timp în care TopGear ne-a întreţinut dragostea pentru maşini, cu divertisment tipic englezesc.

Cineva s-a gândit, acum, la final, că o retrospectivă à la Friends şi-ar găsi locul pe YouTube. Dacă vrei să urci în caruselul sentimentelor, alături de noi, nu trebuie decât să dai click pe clipul de mai jos.

Şi, în cazul în care nu ştii (şi n-ai chef să citeşti acum) povestea care a dus la demiterea lui Clarkson, poţi să o asculţi acum, chiar din gura lui... oarecum. Cineva a făcut un colaj din secvenţe TopGear, decupând cuvintele din gura lui Clarkson şi descriind, în stilul specific TopGear, ce anume s-a întâmplat

Tu ce părere ai despre cele întâmplate în ultimul timp pe planeta TopGear?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.