Dedicaţiile video din partea fanilor TopGear îţi vor stârni reacţii contradictorii [VIDEO]

Autor: Andrei Ştirbu 29 mart. 2015 Știri auto
Dedicaţiile video din partea fanilor TopGear îţi vor stârni reacţii contradictorii [VIDEO]

Faptul că Jeremy Clarkson a fost demis din funcţia de prezentator al emisiunii TopGear înseamnă finalul unei ere, una pe care – spunem noi – nimic nu o va putea înlocui. Şi, cu toate că Clarkson şi-a meritat-o (la urma urmei, este un angajat care şi-a pocnit un coleg, iar această acţiune trebuie, fără îndoială, pedepsită fără a ţine cont de statutul celor doi implicaţi, nu?), nu putem să nu ne uităm cu jind la ultimii 13 ani, timp în care TopGear ne-a întreţinut dragostea pentru maşini, cu divertisment tipic englezesc.

Cineva s-a gândit, acum, la final, că o retrospectivă à la Friends şi-ar găsi locul pe YouTube. Dacă vrei să urci în caruselul sentimentelor, alături de noi, nu trebuie decât să dai click pe clipul de mai jos.

Şi, în cazul în care nu ştii (şi n-ai chef să citeşti acum) povestea care a dus la demiterea lui Clarkson, poţi să o asculţi acum, chiar din gura lui… oarecum. Cineva a făcut un colaj din secvenţe TopGear, decupând cuvintele din gura lui Clarkson şi descriind, în stilul specific TopGear, ce anume s-a întâmplat

Tu ce părere ai despre cele întâmplate în ultimul timp pe planeta TopGear?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide