Defender Blaser Edition, numai bun pentru vânătoarea lui Ţiriac de la Balc!

Land Rover Defender se numără printre preferinţele vânătorilor din toată lumea, iar, în Germania, constructorul a scos pe piaţă o ediţie specială, Blaser Edition, cu echipamente special dedicate pasionaţilor de acest ”hobby”.

Defender Blaser Edition, numai bun pentru vânătoarea lui Ţiriac de la Balc! Defender Blaser Edition, numai bun pentru vânătoarea lui Ţiriac de la Balc!

Land Rover Defender Blaser Edition apare cam târziu, deoarece deja celebra partidă de vânătoare de la Balc, organizată de omul de afaceri Ion Ţiriac, s-a terminat. Noua ediţie specială a celebrului offroader ar fi meritat titulatura de maşină de onoare a acestui "eveniment", nu credeţi?

Revenind la Defender Blaser Edition, trebuie remarcat că vorbim de un model destinat pieţei germane, importatorul Land Rover Germany asociindu-se cu producătorul de arme de vânătoare Blaser pentru a le oferi vânătorilor o maşină cât mai bine adaptată nevoilor.

Defender Blaser Edition va fi produs în doar 60 de exemplare, toate fiind bazate pe versiunea lungă Land Rover Defender 110 şi fiind vopsite într-un verde special de camuflaj, Keswick Green. Printre accesoriile standard enumerăm portbagajul-grilaj de pe acoperiş, troliul frontal, cârligul heavy-duty pentru remorcă, bull-bar-ul frontal şi scuturile de protecţie inferioare, snorkel-ul sau proiectorul din spate.

În interior regăsim tapiţerie din piele neagră având cusătură verde şi logo-uri Argali, în timp ce în compartimentul pentru bagaje atrage atenţia cutia specială, în care pot fi depozitate cinci puşti de vânătoare, dar şi muniţia aferentă. Evident, peste tot sunt plasate logo-urile Blaser, de la portiere până la copertina pentru roata de rezervă.

Motorul disponibil pentru acest Defender Blaser Edition este cunoscutul diesel common-rail de 2,2 litri şi 122 CP, iar preţul maşinii în Germania se cifrează la 49.500 euro, modelul urmând a debuta cu ocazia celei mai mari expoziţii dedicate vânătorilor: Jagd & Hund (vânător şi câine), de la Dortmund, la finalul lunii ianuarie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.