Degeaba dai semnal dacă nu te uiţi în oglinda retrovizoare - VIDEO

Am spus-o şi o mai spunem ...

Degeaba dai semnal dacă nu te uiţi în oglinda retrovizoare - VIDEO Degeaba dai semnal dacă nu te uiţi în oglinda retrovizoare - VIDEO

Am spus-o şi o mai spunem: câţi dintre cei care au permis ar mai trece examenul, azi? Mult mai puţini. Exemplele sunt la tot pasul. E plin YouTube-ul de filmuleţe în care maşinile se pocnesc. Mai jos aveţi un exemplu.

Şoferul maşinii Renault vrea să schimbe banda, pune semnal şi se bagă imediat, doar că nu vede că din spate venea altă maşină. Probabil nu s-a asigurat, sau maşina din spate se afla în unghiul mort, cert este că ele se lovesc. În cazul de faţă ar fi fost foarte folositor sistemul de avertizare a unghiului mort. Din fericire incidentul nu s-a soldat cu victime. 

Citeşte şi Noul papuc românesc nu arată aşa cum te-ai fi aşteptat

Citeşte şi Aşa vei fi sigur că-ţi păstrezi maşina ca nouă

Dacă ar fi să o luam logic, de vină ar fi şoferul din Renault pentru că nu s-a asigurat înainte să schimbe banda de mers. Dar, putem spune că şi cel din spate are nişte reflexe cam întârziate. 

Întâmplarea a stârnit multe controverse printre internauţi. 

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.