Deja un obicei? Vandalii se distrează răsturnând maşinuţe Smart. VIDEO

Smart ForTwo este o maşinuţă gândită pentru uzul urban, iar asta înseamnă că este foarte mică şi uşoară. Atât de mică, încât e foarte uşor de răsturnat. Să fie aceasta următoare chestie „cool” de făcut printre adolescenţi? Detalii în continuare.

Deja un obicei? Vandalii se distrează răsturnând maşinuţe Smart. VIDEO Deja un obicei? Vandalii se distrează răsturnând maşinuţe Smart. VIDEO

Tinerii îşi găsesc de multe ori activităţi destul de ciudate prin care vor să se facă remarcaţi, iar dovezile sunt nenumăratele videoclipuri de pe YouTube în care aceştia se lovesc cu capul de maşini sau se aruncă de pe case cu bună ştiinţă.

Dar toate aceste evenimente dureroase sunt, de cele mai multe ori, inofensive faţă de proprietatea unor necunoscuţi, lucru care nu poate fi spus şi despre noua distracţie a tinerilor din San Francisco, Statele Unite ale Americii, distracţie care implică maşinuţa de oraş Smart ForTwo.

Mai exact, potrivit Mashable şi Kron 4, nu mai puţin de trei Smart-uri au fost răsturnate într-o singură seară. Conform martorilor, opt tineri ar fi responsabili pentru aceste acte de vandalism.

Chiar dacă pare un eveniment izolat, nu este prima dată când citadinele Smart au fost puse cu roţile-n sus. În 2005, câteva modele au fost răsturnate în Canada, iar apoi, în 2009, alte câteva Smart-uri au ajuns în canalele din Amsterdam.

Cu toate că pare destul de amuzant, trebuie să recunoaştem că nu ne-ar plăcea să vedem dimineaţa cum maşina personală stă cu burta-n sus.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.