Depăşire cu aproximativ 200 km/h pe banda de urgenţă pe Autostrada Soarelui - VIDEO

Când nu-ţi mai ajunge autostrada...

Depăşire cu aproximativ 200 km/h pe banda de urgenţă pe Autostrada Soarelui - VIDEO Depăşire cu aproximativ 200 km/h pe banda de urgenţă pe Autostrada Soarelui - VIDEO

Poliţia s-a autosesizat în cazul şoferilor teribilişti care au fost filmaţi în timp ce circulau cu mare viteză pe banda de urgenţă de pe Autostrada Soarelui, scrie Digi24.ro.

În imaginile filmate cu camera de bord se poate vedea cum cele două maşini depăşesc cu viteză mare pe banda de urgenţă, la o distanţă de doar câteva secunde. 

Se poate observa că cele două maşini care circulă pe banda de urgenţă au o viteză mai mare decât cele care mergeau pe banda doi.

VIDEO

 
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.