Descindere în forţă la Cluj în cazul permiselor auto

Autor: Dan Vache 18 mart. 2009 Știri auto
Descindere în forţă la Cluj în cazul permiselor auto

18.03.2009 Update VIDEO

ProTV a realizat un reportaj despre arestările de la Cluj în cazul permiselor acordate fraudulos, mai multe puteţi citi aici.

17.03.2009

Serviciul Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din Cluj-Napoca este închis, marţi dimineaţă, în sediu aflându-se ofiţeri DGA şi procurori anticorupţie, care verifică arhiva instituţiei şi calculatoarele unor angajaţi. Persoanele care au mers marţi dimineaţă la Serviciul Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din Cluj-Napoca au găsite uşile sediului închise şi un afiş prin care erau anunţate că în cursul acestei zile activitatea instituţiei este întreruptă.

În paralel cu perchiziţiile la Serviciul Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din Cluj-Napoca au loc percheziţii şi la locuinţele unora dintre angajaţii instituţiei, suspectaţi că ar fi eliberat ilegal permise de conducere, dar şi la sediile unor şcoli de şoferi din municipiu, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor.

Şeful Serviciului Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor din Cluj-Napoca, Dan Florian, a declarat că niciun angajat al instituţiei nu a fost reţinut. Mai multe puteţi citi aici.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide