Descoperire uimitoare în portbagajul unei maşini pregătite pentru licitaţie

Bărbat descoperit în portbagajul unei maşini pe care o pregăteau pentru vânzare.

Descoperire uimitoare în portbagajul unei maşini pregătite pentru licitaţie Descoperire uimitoare în portbagajul unei maşini pregătite pentru licitaţie

Angajaţii unei companii americane care se ocupă cu licitaţii auto, au descoperit un bărbat în portbagajul unei maşini pe care o pregăteau pentru vânzare.

Bărbatul este un fugar căutat în statul New York. Tânărul de 25 de ani era căutat de poliţie pentru acuzaţii legate de posesie ilegală de arme şi alte infracţiuni.

Bărbatul a fostă găsit de un angajat de la de la Manheim Auto Auction care fotografia maşina, un model Dodge Challenger Hellcat.

Parks era aproape leşinat, cel mai probabil din cauza deshidratării. Poliţia l-a identificat pe fugar după amprente. Deocamdată nu se ştie cum a ajuns acesta în portbagaj.

Sursă: Gandul.info

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.