Descoperirea anului în România. În garajul de la Intercontinental zace o comoară

Jurnaliştii britanici de la Daily Mail au venit până în România, pentru un reportaj inedit.

Descoperirea anului în România. În garajul de la Intercontinental zace o comoară Descoperirea anului în România. În garajul de la Intercontinental zace o comoară

Jurnaliştii britanici de la Daily Mail au venit până în România, pentru un reportaj inedit.

Maşina Ducelui de Edinburgh a fost găsită abandonată într-o parcare din centrul Bucureştiului, mai exact în cea subterană a Hotelului Intercontinental.

Prinţul Philip a vizitat România în 2001, iar organizatorii i-au adus limuzina la Bucureşti, un Daimler DS 420 din 1968 – ediţie limitată.

De atunci, maşina a rămas abandonată în garajul Hotelului Intercontinental, iar Ambasada Marii Britanii a uitat de existenţa ei.

Jurnaliştii Daily Mail au venit în România şi au discutat cu administratorul parcării din centrul Bucureştiului, dar şi cu reprezentanţii ambasadei, care nu recunosc că acest autoturism ar aparţine Familiei Regale.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.