Descoperit: primele imagini cu Volvo V40, înainte de premiera de la Geneva 2012

Autor: Oraan Mărculescu 16 feb. 2012 Știri auto
Descoperit: primele imagini cu Volvo V40, înainte de premiera de la Geneva 2012

Noul Volvo V40 va fi premiera absolută a suedezilor la Salonul Auto Geneva 2012, însă, pentru moment, oficialii vor să ne testeze răbdarea cu nişte teasere mai mult sau mai puţin interesante.

Totuşi, cei de la autoblog.nl sunt în măsură să ne arate primele imagini reale cu noul model – VEZI AICI POZELE SPION CU VOLVO V40!

După cum se poate observa în pozele spion, vorbim de un model compact cu o personalitate distinctă, un fel de Volvo S60 hatchback, cu o alură dinamică şi un spate extravagant, cu o lunetă nonconformistă şi stopuri cu formă inspirată de Volvo XC60.

Noul Volvo V40 va avea o lungime de 4,5 metri, ceea ce îl va plasa mai degrabă în categoria unor modele inedite precum Citroen DS5 sau Lancia Delta. Caroseria gen semi-break aminteşte de Audi A3 Sportback, iar interiorul suntem siguri că va fi atât spaţios, dar şi luxos, după cum ne-a obişnuit Volvo S60.

Noul Volvo V40 se pare că va beneficia de motorizări între 1,4 şi 1,8 litri, toate cu 4 cilindri, multe dintre ele având turbo, în timp ce tracţiunea integrală AWD va fi opţională pe unele versiuni de motorizare. Deocamdată, atât despre V40 – vă lăsăm, însă, în compania teaserului oficial:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide