Descoperit: primele imagini cu Volvo V40, înainte de premiera de la Geneva 2012

În timp ce suedezii încearcă să ne atragă atenţia cu un teaser copilăresc, primele imagini cu noul Volvo V40 au ”transpirat” deja pe internet. Credeţi că ar trebui să se teamă BMW Seria 1 şi noile Audi A3 sau Mercedes-Benz A-Class?

Noul Volvo V40 va fi premiera absolută a suedezilor la Salonul Auto Geneva 2012, însă, pentru moment, oficialii vor să ne testeze răbdarea cu nişte teasere mai mult sau mai puţin interesante.

Totuşi, cei de la autoblog.nl sunt în măsură să ne arate primele imagini reale cu noul model - VEZI AICI POZELE SPION CU VOLVO V40!

După cum se poate observa în pozele spion, vorbim de un model compact cu o personalitate distinctă, un fel de Volvo S60 hatchback, cu o alură dinamică şi un spate extravagant, cu o lunetă nonconformistă şi stopuri cu formă inspirată de Volvo XC60.

Noul Volvo V40 va avea o lungime de 4,5 metri, ceea ce îl va plasa mai degrabă în categoria unor modele inedite precum Citroen DS5 sau Lancia Delta. Caroseria gen semi-break aminteşte de Audi A3 Sportback, iar interiorul suntem siguri că va fi atât spaţios, dar şi luxos, după cum ne-a obişnuit Volvo S60.

Noul Volvo V40 se pare că va beneficia de motorizări între 1,4 şi 1,8 litri, toate cu 4 cilindri, multe dintre ele având turbo, în timp ce tracţiunea integrală AWD va fi opţională pe unele versiuni de motorizare. Deocamdată, atât despre V40 - vă lăsăm, însă, în compania teaserului oficial:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.