Desene animate cu maşini, care au rămas în istorie

Două animaţii din anii 1950 ne arată ce înseamnă "diferenţele rasiale" în rândul maşinilor, dar mai ales cum privesc maşinile tuningul. Merită să vedeţi cele două animaţii din galeria video!

Susie The Little Blue Coupe"Susie the Little Blue Coupe" este una dintre primele animaţii în care maşinile prind viaţă, ba mai mult, au ochi, nas şi gură. Vă aminteşte de cineva maşinuţa albastră? Cumva de "Porscha", după cum îi spunea Chevy, protagonistul din "The Cars" maşinii de care s-a îndrăgostit, un Porsche albastru? Dacă vă gândeaţi la asta, bine aţi făcut ! Pentru că celebrul film de animaţie cu maşini, "The Cars", a folosit ca sursă de inspiraţie pentru maşinile cu ochii în parbriz şi cu gura în locul grilei şi spoilerului faţă această producţie din anii '50, "Susie, micuţa coupe albastră". Nu cumva am descoperit-o pe mama Porschei din "The Cars", şi anume micuţa Susie? 

One Cab's Familly"One Cab's Family" este producţia renumitului regizor hollywoodian de animaţii, Tex Avery. În timp ce "vă veţi convinge" că şi maşinile au o viaţă a lor poate că micuţul taxi, mezinul familiei din film, vă va aminti de un model ceva mai real, Audi RS6 Avant, tot o maşină destinată transportului de mai multe persoane. Dacă aveţi răbdare să vedeţi filmul până la sfârşit vă veţi da seama de unde această asemănare între cele două maşini.

Unele filme de animaţie dovedesc faptul că prin puterea lor de sugestie în doar câteva minute pot pune probleme la fel de interesante şi serioase în acelaşi timp ca şi un film care durează câteva zeci de minute bune. Spre exemplu, ceea ce mi-a rămas în minte după "One cab's family" sună în felul următor: bătaia nu este ruptă din rai dragi părinţi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.