Design BMW în 2015

Autor: Silviu Draganescu 26 iul. 2008 Știri auto

Design de barca Partea cea mai interesantă este că toate aceste desene au fost create de studenţii de la Istituto Europeo di Design sub îndrumarea directă a constructorului german. Adică nenea Bangle i-a supervizat. Are grijă să-şi răspândească stilul. Acum pentru cei care sunt fani ai designului său, acest lucru nu este unul rău. Pentru ceilalţi, totul se traduce în ani buni în care designul BMW nu va mai fi pe placul lor.

În total 35 de studenţi au fost implicaţi în proiect, grupaţi în 18 echipe dintre care au fost selectate 12 modele. 8 dintre ele au fost transformate în modele la scară 1:4 şi restul au fost dezvoltate în mediul virtual. Noi ne întrebăm dacă totuşi nu s-a strecurat o mică eroare în hărtiile ajunse la studenţii de la design. Poate la ei tema a devenit BMW în 2051, nu 2015.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide