Design BMW în 2015

Credeaţi că Bangle era excentric. Priviţi proiectele pe care le-au creat studenţii de la design cu tema "BMW în 2015". Şi pregătiţi-vă. Că poate chiar vedem aşa ceva pe stradă.

Design BMW în 2015 Design BMW în 2015

Design de barca Partea cea mai interesantă este că toate aceste desene au fost create de studenţii de la Istituto Europeo di Design sub îndrumarea directă a constructorului german. Adică nenea Bangle i-a supervizat. Are grijă să-şi răspândească stilul. Acum pentru cei care sunt fani ai designului său, acest lucru nu este unul rău. Pentru ceilalţi, totul se traduce în ani buni în care designul BMW nu va mai fi pe placul lor.

În total 35 de studenţi au fost implicaţi în proiect, grupaţi în 18 echipe dintre care au fost selectate 12 modele. 8 dintre ele au fost transformate în modele la scară 1:4 şi restul au fost dezvoltate în mediul virtual. Noi ne întrebăm dacă totuşi nu s-a strecurat o mică eroare în hărtiile ajunse la studenţii de la design. Poate la ei tema a devenit BMW în 2051, nu 2015.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.