Designer Ford demonstrează avantajele lui B-Max. Plus shooting foto la... mall în Bucureşti!

Oare va deveni Ford B-Max noua maşină de mers la cumpărături în mall?

Designer Ford demonstrează avantajele lui B-Max. Plus shooting foto la... mall în Bucureşti! Designer Ford demonstrează avantajele lui B-Max. Plus shooting foto la... mall în Bucureşti!

Dacă nu sunteţi convinşi încă de avantajele portierelor culisabile şi lipsa montantului central din cazul lui Ford B-Max, cei de la Ford s-au gândit să o lase pe Erika Tsubaki, din echipa de designeri, să ne demonstreze cât de mult le va ajuta pe femei, în primul rând, această soluţie.

În plus, inginerii accentuează faptul că uşile culisabile sunt ranforsate suplimentar cu elemente din oţel de înaltă rezistenţă, pentru a înlocui montantul central şi a prelua rolul acestuia, de stâlp de rezistenţă, pentru asigurarea unei securităţi cât mai bune. Din punct de vedere practic, lipsa montantului central asigură o deschidere de 1,5 metri, excelentă pentru manipularea obiectelor voluminoase sau a scaunelor pentru copii.

Ca un bonus, cei de la Ford Europe ne oferă şi un set de imagini "making of", din cadrul şedinţei oficiale de filmare şi pozare a lui Ford B-Max, pentru campania de marketing care va demara o dată cu punerea în vânzare a noii maşini fabricate la uzina Ford de la Craiova - VEZI GALERIA FOTO.

Şi mai interesant este că şedinţa foto a avut loc într-un mall din Bucureşti. Rămâne de văzut cine va aprecia cel mai mult noul Ford B-Max: tăticul sau mămica. Voi ce credeţi?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.