Designul lui BMW X3 explicat

Noul BMW X3 este un model care arată mai bărbătesc şi mai dinamic, despre acest lucru vorbindu-ne Anders Warming şi Ulrich Ströhle, cei care merită toate laudele pentru treaba excelentă pe care au făcut-o.

Designul este o trăsătură cât se poate de subiectivă a unui automobil şi cel mai în măsură să vorbească despre el este chiar creatorii. Avem astfel un interviu cu Anders Warming, şeful departamentului Design Exterior de la BMW. Deşi la prima vedere noi, cei "laici" în designul auto, am putea rezuma înfăţişarea noului BMW X3 în două cuvinte, mini X5, germanul ne explică cu multe pasiune limbajul stilistic al noului model. Să-l ascultăm deci pe cel care a făcut din X3 - preferatul multor doamne şi domnişoare în vechea versiune - o maşină foarte masculină. De asemenea, abordarea interioară este dezbătută de Ulrich Ströhle, designerul interior a noului SUV bavarez.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.