Detalii şi imagini cu Mitsubishi ASX facelift

Cu ocazia Salonului Auto Paris 2012, japonezii de la Mitsubishi au adus în Europa şi varianta facelift a unuia dintre cele mai bine vândute SUV-uri: Mitsubishi ASX facelift. Ce aduce nou ASX facelift, vedeţi în continuare.

Detalii şi imagini cu Mitsubishi ASX facelift Detalii şi imagini cu Mitsubishi ASX facelift

Mitsubishi ASX a fost lansat pe plan european în 2011, devenind rapid un best-seller în domeniul SUV-urilor şi crossoverelor de categorie mică - mai ales că avea un stil mult mai normal decât al controversatului Nissan Juke.

La nici doi ani distanţă, micul ASX trece printr-un uşor facelift, menit a-i oferi maşinii un look fresh - ASX facelift a fost prezentat cu ocazia Salonului Auto Paris 2012, alături de noul Mirage şi de Outlander plug-in Hybrid.

Principala modificare estetică se observă în cazul calandrului, trapezul având acum colţurile de jos mult mai rotunjite, iar puternica impresie de agresivitate a lăsat locul unui stil mai elegant. Şi spoilerul este redesenat, locaşurile pentru farurile de ceaţă continuând ideea de eleganţă.

Ideea de robusteţe este subliniată de centura inferioară neagră, pragurile şi spoilerul spate fiind uşor modificate, iar faceliftul aduce în ofertă şi noi propuneri în ce priveşte jantele, care pot merge până la dimensiunea de 18 inci.

Interiorul rămâne nemodificat ca design general, dar unele detalii (cum ar fi ornamentele de pe volan sau portiere) sugerează mai multă eleganţă decât până acum. În acelaşi timp, calitatea materialelor a fost îmbunătăţită, pentru ca ASX facelift să satisfacă gusturi cât mai exigente.

Selectorul pentru 4x4 a fost redesenat şi el într-o manieră mai elegantă, iar sistemul multimedia a fost îmbuntăţit, beneficiind de un display tactil mai generos (pentru echipările de top), precum şi de o nouă funcţie FUSE Handsfree Link System.

La nivel tehnic, ASX este propus cu aceeaşi gamă de motorizări economice, dar inginerii au adus modificări suspensiei şi sistemelor de direcţie şi frânare pentru a îmbunătăţi manevrabilitatea şi nivelul de confort.

În curând detalii despre disponibilitatea, preţurile şi dotările lui Mitsubishi ASX facelift în România.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.