DETALIUL care i-a salvat viaţa lui Sergio Aguero de la Manchester, dintr-un accident grav de maşină

Fotbalistul se afla în drum spre aeroport pentru a reveni la Manchester...

DETALIUL care i-a salvat viaţa lui Sergio Aguero de la Manchester, dintr-un accident grav de maşină DETALIUL care i-a salvat viaţa lui Sergio Aguero de la Manchester, dintr-un accident grav de maşină

Fotbalistul argentinian al echipei Manchester City, Sergio Aguero, a fost implicat, joi seară, într-un accident de maşină în Olanda, la Amsterdam, informează presa argentiniană, citată de Sky Sports.

Atacantul argentinian, în vârstă de 29 de ani, a fost salvat de centura de siguranţă atunci când maşina în care era, un Chrysler PT Cruiser, a intrat într-un stâlp. 

Jucătorul în vârstă de 29 de ani şi-a fracturat o coastă după ce taxiul cu care se întorcea de la un concert al artistului columbian Maluma a lovit un stâlp de iluminat. Poliţia olandeză a confirmat că doi oameni au fost răniţi şi transportaţi la spital, dar nu a menţionat numele victimelor.

Fotbalistul se afla în drum spre aeroport pentru a reveni la Manchester, menţionează sursa amintită.

Ulterior, fosta echipă a lui Aguero, Independiente, şi-a arătat susţinerea printr-o postare publicată pe Twitter: "Forţă şi recuperare rapidă. Clubul Independiente este alături de tine în acest moment dificil".

Sergio Aguero evoluează la Manchester City din 2011, perioadă în care a cucerit două titluri de campion al Angliei şi a reuşit să marcheze 176 de goluri, în 261 de meciuri.

Sâmbătă, de la 19:30, Manchester City va întâlni campioana en titre Chelsea, în deplasare, în etapa a şaptea din campionatul Angliei.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.