„Detaliul” care îţi arată cât de chituită e maşina pe care crei să o cumperi - VIDEO

Cei care vor să îşi cumpăre o maşină second hand

„Detaliul” care îţi arată cât de chituită e maşina pe care crei să o cumperi - VIDEO „Detaliul” care îţi arată cât de chituită e maşina pe care crei să o cumperi - VIDEO

Cei care vor să îşi cumpăre o maşină second hand trebuie să fie foarte atenţi la mai multe detalii atunci când analizează oferta. Starea caroseriei este unul din ele. Într-un clip video vedem cum se verifiă în mod profesionist grosimea stratului de vopsea. Astfel, o maşină care parte în regulă la prima vedere, poate ascunde o daună majoră. 

Verificarea grosimii stratului de vopsea ofera indicaţii importante privind daunele pe care le-a avut o maşină. În clipul de mai jos puteţi vedea cum se face o astfel de verificare. 

VIDEO

Sursă: inspectorauto.ro


Aceasta este CEA MAI CHITUITĂ MAŞINĂ

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.