Detroit 2008 - premiile AutoWeek

Anul acesta, redactorii revistei americane AutoWeek au decernat patru premii pentru câteva dintre prezenţele pe patru roţi de la Salonul Auto de la Detroit 2008.

Detroit 2008 - premiile AutoWeek Detroit 2008 - premiile AutoWeek
În urma unor dezbateri destul de complicate, după cum afirmă Dutch Mandel, editor şi publisher asociat, au fost convenite patru secţiuni, laureatele primind trofeul "2008 AutoWeek Editors' Choice". Rezultatele au fost:

Audi R8 V12 TDI - premiul "Most Fun", noul diesel fiind o alegere foarte bună pentru unul dintre hypercarurile cu cel mai mare sex-appeal ale momentului.

Cadillac CTS Coupe Concept - premiul "Best Concept", fiind foarte aşteptat în producţia de serie.

Ford F-150 - premiul "Most Significant", pentru că este deja un simbol pentru Ford, pe care se bazează marca americană pentru redresare.

Chevrolet Corvette ZR1- premiul "Best of Show", pentru că este o maşină iconică pentru americani şi Chevrolet, dar şi pentru caroseria din fibră de carbon şi motorul de 620 CP.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.